genstartNU.dk

gratis rådgivning til mindre produktionsvirksomheder

Handlingsplan til at komme styrket ud af krisen - helt gratis

Industriens Fond har lanceret programmet genstartNU.dk, der skal hjælpe SMV’er i gang igen efter Coronakrisen, så samfundet hurtigst mulig vender tilbage til normen. Til dette har de afsat 150 mio. kr. De har bl.a. oprettet en hotline, hvor virksomheder der er ramt krisen kan få gratis rådgivning, til hvordan de kan arbejde med virksomhedens likviditet, finansieringsstruktur, omkostninger, produktudvikling, innovation, supply-chain, eksportmarkeder med mere. Derudover yder de økonomisk støtte til tiltag, der kan hjælpe virksomheder og økonomien i gang igen.

I samarbejde med og finansieret af Industriens Fond, tilbyder vi 20 individuelle rådgivningsforløb af 50 timer – helt gratis. Målet med forløbene er at de deltagende virksomheder skal komme styrket igennem Coronakrisen.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at løse konkrete udfordringer i forhold til:

  • Omstilling til den nuværende situation
  • Kriseplanlægning til justering af både nuværende og fremtidig kapacitet
  • Risikospredning til flere kunder og markeder
  • Forandringsledelse der fokuserer på virksomhedskultur og mennesker og sikrer en høj trivsel i virksomheden
  • Tilrettelæggelse af arbejdspladsen og arbejdsgange for at opretholde en sikker social distancering
  • Brug af digitale værktøjer og hjælpemidler

Læs mere om programmet her – genstartNU.dk

Billede af mennesker som rådgiver

Den rådgivning vi tilbyder

Vores rådgivere har mange års erfaring med at hjælpe mindre virksomheder med optimering og vækst. I et forløb tager vi selvfølgelig udgangspunkt i din virksomhed, hvor vi ser på følgende områder:

  • Digitalisering og automatisering – Identificering af jeres behov og muligheder og hjælp til implementering af relevante løsninger.
  • Strategi og afsætning – strategitjek på den nuværende strategi og evt. udarbejdelse af ny strategi, hjælp til risikospredning på flere markeder, kunder og leverandører.
  • Produktionsoptimering – hjælp til at justere virksomhedens kapaciteter, planlægning eller omstilling af produktionen.
  • Kultur, mennesker og kommunikation – Forandringsledelse i krisetiden og kompetenceprofiler der sikrer at i har den rigtige sammensætning af medarbejdere.

 

Mød vores Rådgivere

Kim Jespersen, seniorrådgiver hos DKPU med speciale i optimering indenfor supply chain management, logistik og ERP.

Kim Jespersen

SENIORRÅDGIVER
Kim er ingeniør med speciale i optimering indenfor supply-chain management, logistik og ERP.
Lone Jakobsgaard, DKPU's associerede seniorrådgiver, strategisk stærk kommunikationsspecialist med solide erfaringer i organisationsudvikling, forandringsledelse og innovationsprojekter.

Lone Jakobsgaard

Associeret seniorrådgiver
Lone Jakobsgaard er en strategisk kommunikationsspecialist med erfaring inden for organisationsudvikling, forandringsledelse og innovationsprojekter.
Poul Søjberg, DKPU's associerede seniorrådgiver med en stærk forretningsudviklingsbaggrund samt ledelses- og praktisk erfaring indenfor strategi, innovation, produktion/sourcing, udvikling/salg samt international partner- og kundehåndtering.

Poul Søjberg

Associeret seniorrådgiver
Poul har en stærk forretningsudviklingsbaggrund med ledelses- og praktisk erfaring indenfor strategi, innovation, produktion/sourcing, udvikling/salg og international partner- og kundehåndtering.
Thomas Hjort, DKPU's associerede seniorrådgiver med en bred praktisk og teoretisk baggrund indenfor produktionsstrategi, automatisering, produktionsoptimering, kvalitet og digitalisering.

Thomas Hjort

associeret seniorrådgiver
Thomas Hjort har en bred praktisk og teoretisk baggrund indenfor produktionsstrategi, automatisering, produktionsoptimering, kvalitet og digitalisering.

Kontakt Os

DKPU F.M.B.A.

Dansk Produktions Univers

Er du interesseret i et gratis forløb?
så skriv dig op her

Tilmeld dig vores nyhedsmail

og følg os på LinkedIn