smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

Få hjælp til Bæredygtig eller digital omstilling af din virksomhed

Med SMV:Digital kan du søge om tilskud til private rådgivere vedrørende afklaring af bæredygtige eller digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger. Programmet er stiftet af erhvervsstyrelsen som en del af regeringens strategi for Danmarks digitale vækst. Programmet har til formål at fremme små og mellemstore virksomheders digitale omstilling.

Der findes 4 forskellige kategorier under SMV:Digital.

Den grønne pulje fokuserer på brug af teknologi til bæredygtig omstilling. Her kan der søges enten 100.000 kr til rådgivning eller 25.000 kr. samt deltagelse på workshop om bæredygtig omstilling. 

E-handelspuljen er til udvikling af virksomhedens konkurrenceevne igennem e-handel. Her kan der søges enten 100.000 kr til rådgivning eller 25.000 kr. samt deltagelse på workshop om e-handel.

Puljen der omhandler Digital omstilling er lidt mere generel og omhandler digitalisering og automatisering af virksomheden. Her kan der søges 100.000 kr. til privat rådgivning.

Seneste skud på stammen er Eksportpuljen, der yder tilskud til projekter der giver virksomheden nogle konkurrencemæssige fordele på eksportmarkedet. Der er endnu ikke ret mange informationer om eksportpuljen. Vi opdaterer løbende.

Ved Grøn omstilling, E-handel og Digital omstilling er det muligt at søge og modtage tilskud 2 gange pr. projekt. Første gang til potentialeafklaring og igen til implementering af udvalgte teknologier og systemer. Midlerne kan kun bruges til rådgivning og ikke til indkøb af hardware/software. Ved Eksportpuljen kan midlerne bruges til indkøb af IT og teknologi, foruden den private rådgivning. 

DKPU hjælper mindre produktionsvirksomheder med at udarbejde ansøgninger til SMV:Digital og vi gøre det ganske gratis for vores medlemmer. Et medlemskab hos DKPU starter fra 2.500 kr. om året. Læs mere om vores medlemskaber.

Åbningsdatoerne for den næste runde af  SMV:Digital er som følger:

  • Grøn tilskudspulje: 7. september 2020 (lukket)
  • Eksportpulje: 4. november 2020 (lukket)
  • E-handelspulje: ikke offentliggjort 
  • Digital omstilling: ikke offentliggjort 

Kontakt os allerede nu for dialog om dit projekt – udfyld kontaktformularen her på siden for at komme forrest i køen. 

DKPU og din virksomhed

Dansk Produktions Univers F.M.B.A (DKPU) er en nonprofit medlemsejet forening, som er stiftet af danske små- og mellemstore virksomheder til at fremme deres konkurrencekraft.

DKPU assisterer bl.a. med at tiltrække udviklingsmidler til vores medlemmer og er samtidigt et kompetencehus, således vi kan løbe med virksomhederne hele vejen i deres digitaliserings- og automationsrejse. 

DKPU er 100% uvildige rådgivere og har stor erfaring med digitaliserings- og automationsmuligheder både i form af potentialeafklaringer og implementering. Vi er godkendte rådgivere til SMV:Digital og har kørt adskillige forløb igennem – store som små. Disse forløb omhandler IT og ERP, sensorer, robotter, køb af maskiner, proces og produktivitetsforbedring, digitaliseret salg og marketing og meget mere.

I de første runder af SMV:Digital har DKPU rådgivet mere en 60 virksomheder/medlemmer og udarbejdet deres ansøgninger. Vi har endnu ikke fået afslag på grund af dårligt formulerede ansøgninger.

smv:digital

Opfylder din virksomhed disse krav:

Udfyld nedenstående kontaktformular og få vores hjælp til din ansøgning.

kontakt os

70 22 87 22

Spettrupvej 7b, 8722 Hedensted

Tilmeld dig vores nyhedsmail

og følg os på LinkedIn