Tilskudspuljer

Styrk din konkurrencekraft med udviklingsmidler

Grafisk ikon, udviklings-idéer inden for tilskudspuljer og fundraising, som vi udfører for vores medlemmer i DKPU.

Har du et konkret udviklingsprojekt i tankerne

Sidder du med et konkret udviklingsprojekt i tankerne, men har brug for en økonomisk håndsrækning eller tilførsel af nye kompetencer for at kunne føre det ud i livet?

Så har du mulighed for at søge om midler gennem forskellige støtteordninger og tilskudspuljer.

Der er nogle klare fordele ved at søge støtte eller midler fra offentlige eller statslige puljer.  Virksomheden behøver ikke at frasælge andele til investorer, den økonomiske risiko der er ved udviklingsprojekter mindskes, og der er mulighed for at iværksætte projektet hurtigere med tilførsel af økonomiske midler og rådgivning.

Der findes mange forskellige offentlige støtteordninger. Det er dog ikke alle støtteordninger der er lige relevante for alle virksomheder og ofte handler det om hvilken branche forretningen opererer i, og hvilket omfang og anvendelsesområde projektet har.

Grafisk ikon, tilskudspuljer og fundraising er en central del af DKPU's arbejde for medlemmerne.

Vi kan hjælpe

En af DKPUs fornemmeste opgaver er at hjælpe vores medlemmer med at tiltrække udviklingsmidler, så de kan styrke deres konkurrencekraft. Vi har et mål om at for hver krone vi modtager i medlemskab, sender vi 10 kroner tilbage til vores medlemmer i form af udviklingsmidler.

Hos DKPU er vi hele tiden bevidste om, hvad der findes af eksisterende og aktuelle støtteordninger og tilskudspuljer, både lokalt og nationalt. Vi kan hjælpe med at danne overblik og aktuelle støtteordninger og tilskudspuljer. Herunder hvad de forskellige puljer og ordninger støtter, f.eks. produktudvikling, innovation eller forskning. Derudover afklarer vi hvilke krav og forudsætninger der foreligger, for at kunne deltage i støtteordninger eller modtage midler fra tilskudspuljer. 

Har i brug for et overblik og en afklaring af hvilke muligheder der er for jeres konkrete projekt, kan vi tage en uforpligtende snak.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi jer.

Kontakt Os

DKPU F.M.B.A.

Dansk Produktions Univers

Tilmeld dig vores nyhedsmail

og følg os på LinkedIn